Over VMPS

VMPS is een specialist in ketenmanagement en inkoop en is beschikbaar voor opdrachten op een tijdelijke basis.

Lees verder

Diensten

Diensten kunnen efficient worden uitgevoerd door het gebruik van bewezen processen, analyse instrumenten en standaard rapport layouts.

Lees verder

Klanten

Aandeelhouders van snel groeiende kleine bedrijven, Participatiemaatschappijen en grote ondernemingen die behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van ketenmanagement- en/of inkoop.

Lees verder

Focus creëert resultaten

 Van Motman Procurement Solutions (VMPS) is een klant georiënteerde adviesonderneming met 25 jaar ervaring in the wereld van Ketenmanagement en Inkoop. Deze ervaring is verkregen bij mondiaal opererende ondernemingen die actief zijn in Consumenten-, Gezondheidszorg -en Technologie markten. VMPS heeft de unieke vaardigheid om het verbeteringspotentieel vast te stellen en om deze verbeteringen aan te brengen in organisaties van elke omvang om de gewenste resultaten te bereiken.

VMPS is klein, onafhankelijk en effectief in het leveren van resultaten voor klanten die de ketenprestatie willen verbeteren van de werkmaatschapijen, divisies of van de groep als geheel.

Ervaring is een succesfactor. De VMPS aanpak is om de huidige strategie en prestatie inzichtelijk te maken en vast te stellen welke factoren versterkt kunnen worden om de lange termijn doelen te bereiken. Ons unieke talent richt zich op o.a.: probleemherkenning, vaardigheden van Uw team, samenwerking tussen de bedrijfsfuncties, het versterken van de relaties met klanten en leveranciers, de toepassing van innovatieve bedrijfsprocessen en het optimaliseren van bestaande systemen. De missie van VMPS is om de productiviteit van de klant op een hoger niveau te brengen door de transformatie van keten- en inkoopmanagement.

VMPS stelt, met U niet alleen een strategie en een actieplan op maar voert dit plan ook uit met Uw team om resultaten te realiseren.